Företagarföreningen

Vad gör föreningen?
Företagarföreningen Kungens Kurva har som mål att utveckla varumärket Kungens Kurva. Vi ser efter våra medlemmarnas intressen genom marknadsföring och annan verksamhet. Syftet är att skapa en gemensam identitet i området som ska främja en långsiktig utveckling av handel och upplevelser. Vi vill att Kungens Kurva ska bli ett attraktivare område för besökare, handel och företagande. Företagarföreningen samordnar också de praktiska frågorna kring säkerhet, personal och nätverkande.

Vilka är med?

Företagarföreningen samlar företag som är lokaliserade i Kungens Kurva. Vi har till ändamål att ta tillvara medlemmarnas gemensamma intressen samt att genom reklam och annan verksamhet verka för att Kungens Kurva blir attraktivt som blir attraktivt som handels- och arbetsplatsområde.

Styrelsen 2018 består av:
Ordförande Mårten Swahn, McDonalds.
Styrelseledamot: Carl-Johan Ståhle, ICA Kvantum,  Maria R Andersson, Ikea/Kungens Kurva Shoppingcenter, Anna Rönngren, Heron City och Simon Glimtoft, Go to Bed AB.

Om du är intresserad av medlemskap i företagarföreningen, använd denna länk så kommer vi skicka dig mer information. Jag vill bli medlem

Du kan även kontakta oss på info@kungenskurva.nu

Varför finns föreningen?

Företagarföreningen Kungens Kurva primära mål är att Kungens Kurva ska vara Skandinaviens mest attraktiva område inom shopping, handel och upplevelser. Ett annat mål som företagarföreningen har är att värva nya medlemmar. De senaste åren har medlemsantalet i företagarföreningen ökat till cirka 80 medlemmar.

Press och Media

Här i pressrummet har vi samlat material som rör företagarföreningens utåtriktade information och marknadsföring. Här hittar du pressbilder och kontaktuppgifter till Kungens Kurvas företagarförening.
Nyheter och information om vad som händer i Kungens Kurva läggs regelbundet ut på webbplatsen. På den kan du läsa aktuella nyheter och ladda ner vår grafiska manual och logotyp (kommer senare).

Nedan finner du ett antal bilder du kan använda om du vill illustrera en artikel om Kungens Kurva.
De svartvita bilderna är fria från upphovsrätt och är hämtade från Wikimedia Commons.org.

IKEA, Kungens Kurva, 1966
Kungens Kurva, shoppingcenter
Mat på Kungens Kurva
IKEA, Kungens Kurva, 1960-tal